Bewegende steden & landschappen
 

Een actief gebruikte leefomgeving, dat beweegt ons. We passen nieuwe vormen van onderzoek toe om actief gebruik van (stedelijk) landschap inzichtelijk te maken. Met crowd-sourced data brengen we gebruiken en wensen in kaart van bewegende mensen; fietsers, wandelaars, hardlopers, skaters en meer. Hiermee tonen we ruimtelijke knelpunten aan voor deze gebruikers.

Die kennis vertalen we naar heldere ruimtelijke strategieen en creatieve ontwerpvoorstellen. Dit doen we voor stad en landschap, op grote en kleine schaal, met grote en kleine ingrepen. Onze strategieën richten zich op netwerken van actief verkeer, gevormd door mooie actieve plekken en bruikbare actieve objecten.

Het belang van een omgeving die uitnodigt tot een actieve leefwijze neemt toe. Onze leefomgeving verstedelijkt, het vinden van aantrekkelijke ruimte om te bewegen is hierin steeds minder evident. 

Ook het sportieve landschap verandert. Steeds meer mensen sporten ongebonden, de buitenruimte ontwikkelt zich tot een sportfaciliteit van groot belang. 

Bovenal wordt het stimuleren steeds belangrijker voor de publieke gezondheid. En daarin begint voor ons een goede persoonlijke fysieke conditie bij de juiste fysieke condities van de omgeving waarin we leven.

Please reload

TRACK Landscape Architecture / +31634195480 / info@track-landscapes.comprivacy clarification

Parkontwerp: actieve faciliteiten